Lindskin

MAKLUMAT SOALAN LAZIM (FAQ)

1.Siapakah pengasas produk Lindskin Serum?
Pengasas produk Lindskin Serum ialah En. Mahmud Arsat.

2.Bila produk ni dilancarkan?
Produk ini dilancarkan pada bulan Disember 2015.

3.Umur berapa boleh guna serum ni?
Produk ini sesuai untuk semua peringkat umur, remaja dan ke atas. Orang tua umur 60 tahun ke atas pun boleh.

4.Apa kandungan bahan dalam produk ni? Bahaya x?
Produk ni berasaskan natural ingredients seperti buah-­buahan berries, aloe vera, minyak zaitun, ekstrak timun dan ekstrak kulit lemon. Lindskin tidak mengandungi bahan2 kimia berbahaya seperti merkuri, hidrokuinon, paraben dan lain­-lain.

5.Kalau pregnant atau breastfeeding boleh guna tak?
Boleh, serum ni selamat digunakan oleh ibu mengandung dan yang menyusukan bayi.

6.Berapa lama baru boleh nampak kesan?
Kesan dia ada org cepat, ada org lambat. Ada yg dalam masa seminggu dah boleh rasa perubahan sikit2. Seeloknya bagi masa 2 minggu hingga sebulan. Kalau dalam tempoh sebulan tu insyaAllah dah boleh nampak kesan. Satu botol ni tahan 2 bulan. InsyaAllah boleh nampak perubahan dalam tempoh 2 bulan ni.

7.Saya perasan dalam gambar ada dua jenis botol Lindskin, satu yang lutsinar satu lagi warna putih. Yang mana satu yang original?
Dua2 original. Yang lutsinar tu yg lama, yg warna putih tu botol baru. Botol lama yang lutsinar tu dah tak dikeluarkan oleh kilang.

8.Lindskin ni ada yang tiruan tak?
Setakat ni tiada produk tiruan lagi sebab owner produk ni tak benarkan produk ni diletakkan di kedai2 jamu. Jadi, susah untuk mereka2 yang tidak bertanggungjawab nak tiru. Lindskin Serum ni hanya boleh didapati EKSKLUSIF secara online melalui ejen2 yang sah sahaja.

9.Ada kesan sampingan tak?
Serum ni insyaAllah selamat dan tiada apa2 kesan sampingan. Setakat ni, 90% feedback customer semuanya positif. Selebihnya ada sedikit sahaja yang tumbuh jerawat atau mengalami alahan. Kesemua negatif feedback ni adalah disebabkan penggunaan produk2 terdahulu yang mengandungi kandungan bahan kimia yang tinggi. Antara produk2 yang diketahui menyebabkan pengguna2 Lindskin mengalami jerawat atau alahan ialah Glow Glowing, Babies Blinks, Dnars, Natasya dan Tabita. Jadi, jangan terkejut atau panik jika ada antara customer anda beritahu bahawa muka mereka tumbuh jerawat dan jadi alahan. Ianya memang disebabkan oleh penggunaan produk2 terdahulu. Sila semak kembali. Jangan salahkan Lindskin kerana Lindskin memang 100% SELAMAT.

10.Bila dah habis pakai serum ni, lepas tu nak stop, kulit akan jadi kembali macam sebelum ni tak?
Tak, kulit muka takkan kembali kepada wajah asal yang bermasalah.

11.Berapa harga jualan Lindskin Serum ni?
Harga RM145 termasuk poslaju kesemenanjung dan RM155 termasuk poslaju ke Sabah dan Sarawak.

12.Berapa harga paling rendah boleh jual/letak?
Jika didapati anda menjual lebih rendah daripada harga RMXXX, anda boleh dikenakan tindakan oleh pihak pengurusan syarikat dan anda tidak akan dibenarkan untuk menjual produk ini. Ini adalah supaya tiada seller yg bermain harga dan supaya semua seller boleh bersaing dengan adil dan mempunyai peluang yang sama tinggi untuk buat sales.

13.Serum akan dipos setiap hari ke?
Ya, pengeposan serum dibuat setiap hari (Ahad-Khamis) pada pkl 2 tengahari. Jadi, klu boleh sila submit order anda selewat-lewatnya sebelum pukul 1 tengahari setiap hari. Order yang disubmit selepas pukul 2 tengahari akan dipos pada keesokan harinya.

Product groups

No entries found.
New search?